Logopedisten

Hanneke Erasmus

Praktijkmanager en logopedist

” De praktijk in Amersfoort e/o run ik sinds 1996 en het is er goed werken. Inmiddels ken ik veel specialisten, leerkrachten en collega therapeuten, wat overleg of verwijzen makkelijk maakt. Naast de praktijk heb ik ervaring met werken in het ziekenhuis ( KNO- , Neurologie en Long- problemen) en in het speciaal onderwijs, o.a. als communicatie specialist in cluster 4 (psychische en psychiatrische problematiek) en op Bartimeus ( blinden en slechtzienden). In 2011 haalde ik een Master SEN, aan de Hogeschool Utrecht, waar ik afstudeerde als beeldbegeleider (SSVIB) binnen de route leidinggeven en begeleiden. Verder gaf ik les in het Post-HBO onderwijs, op het Seminarium voor Orthopedagogiek in de masterroutes Remedial Teaching (R.T.) en Autisme Specialist, ben ik actief in kwaliteitsgroepen, voorzitter van het bestuur van LOGOS en ben ik moeder van drie jongens.

Mijn specialisaties in de praktijk zijn stem, adem, taal, o.a. tweede taalverwerving, dysfatische ontwikkeling en autisme

Voor de stemproblematiek volgde ik diverse nascholingen, over adem, ontspanning, zang ( o.a. de Estill Voice training level 1 &2), genderdysfonie en ook manuele facilitatie van de larynx(MFL). Met deze techniek kan de oefentherapie ondersteund worden met handmatige stretch-oefeningen in en rondom het strottenhoofd. Vooral patiënten met slik klachten, globus klachten en met een gespannen stemgeving kunnen hier veel baat bij hebben.”

Op maandagochtend en woensdag  bereikbaar op het algemene nummer: 033-4751337 ( tel spreekuur van 12.30 – 13.00)
Op overige dagen dagelijks bereikbaar via e-mail: logopedie.extra@gmail.com

wat patiënten na afloop zeggen over Hanneke:

” Prettige vrouw, begripvol, hoort meteen wat goed en niet goed gaat. Zeer deskundig”

” zeer professioneel, veel kennis en ruime tools! Ik raad Hanneke bij iedereen aan.”

” geduld, ontspannen. Ik voelde mij op mijn gemak en serieus genomen. Echte specialiste. “


Nithya Verdonck

Logopedist

“Ik werk op de dependance op de locatie Michaëlschool (SBO). Het is de kunst om voor iedere patient een zodanig oefenprogramma te maken, dat iedereen zo optimaal mogelijk geholpen wordt. Voor kinderen betekent dit dat ik zoveel mogelijk de ouder als co-therapeut inzet en veel met leerkrachten samenwerk. Zo is uw kind minder afhankelijk van de therapie en generaliseren nieuwe vaardigheden sneller. Voor volwassenen betekent het dat ik goed doorneem wat u thuis kunt doen. Zo heb je zelf je herstel het meest in de hand!” Extra nascholing gevolgd in o.a. denkstimulerende gesprekstechnieken ( DGM), meertalige kinderen ( NT2), OMFT ( Oromyofunctionele Therapie), autisme, mondgedrag en articulatie. Moeder van een zoontje.

Op maandag,  en dinsdag  op school bereikbaar voor patiënten op nummer: 06-53270225
Op andere dagen via de e-mail of de praktijk 033-4751337 ( tel. spreekuur van 12.30 – 13.00)
alle dagen per whatsapp: 06-53270225

wat patienten na afloop zeggen over Nithya:

“een behulpzame en begripvolle logopedist”

“geduldig, duidelijk, fijne sfeer en samenwerking”


Kauthar el Karimi

Logopedist

“Ik werk full time bij Logopedie-Extra. Het is een inspirerende werkplek. We komen zeer regelmatig bijeen, bespreken dan casuïstiek en praktische zaken, waardoor we allemaal steeds van elkaar kunnen leren en scherp blijven. Ik werk zowel op de hoofdlocatie als op twee dependances. Overal geldt dat ik zoveel mogelijk samenwerk met ouders, zorgteam en leerkrachten. Ik volg jaarlijks nascholingen o.a. op het gebied van meertaligheid, Dysfatische Ontwikkeling ( DO) autisme, TOS (Taalontwikkelingsstoornissen) enzovoort. ”

In Zeist maak ik deel uit van het samenwerkingsverband Kindwijs. Dat is een team van gespecialiseerde therapeuten rondom kinderen met een hulpvraag in Zeist.”

Maandag en donderdag : Locatie Zeist, Bartimeus tel: 030-6982348
Woensdag : Amersfoort- Liendert Zonneparel tel: 033-4751337
Dinsdag en vrijdag : Amersfoort hoofdlocatie Albatrosstraat tel: 033-4751337
alle dagen per Whatsapp: 06-10206431

wat patiënten na afloop zeggen over Kauthar:

” Ik wilde mijn spraak verbeteren na een CVA. Ik had al eerder ruwe logopedie gehad, maar zij zette de puntjes goed op de i “

” Ze straal rust uit en ze benadert mijn kinderen goed “

“Mijn zoontje voelde zich direct op zijn gemak en wilde dolgraag iedere week naar Kauthar toe! “


Martine Dogger- Boterenbrood

Logopedist

” In 2012 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier als logopedist. In 2016 heb ik een periode in het buitenland gewerkt, maar sinds 2018 ben ik weer volledig terug. Het is een mooi vak en ik schep er veel voldoening in om mensen te kunnen helpen bij zo iets essentieels als communiceren. Op dit moment werk ik op maandag en donderdag op de hoofdlocatie en doe ik ook het avond spreekuur. ”

 

maandag en donderdag : hoofdlocatie, Albatrosstraat 21 tel 033-4751337 

Op alle behandelrelaties is de beroepscode voor logopedisten van toepassing. U kunt van de inhoud hiervan kennisnemen via de website van de beroepsvereniging van de logopedisten, de NVLF. www.nvlf.nl